babian.se nr 22 med New Age-tema och gästredaktör Daniela Wilks!

2012-10-03 by babian.se

Psykologstudenten och serietecknaren Daniela Wilks (känd för serieboken “Banglatown”, Kartago Förlag) är gästredaktör för nätserietidningen babian.se nr 22. Temat på hennes nummer är New Age!

New Age, en slags tro med fokus på att tankens kraft kan hjälpa till med helning av den mänskliga kroppen. Ett högre medvetande som inte kan förklaras med ren logik, och något vi gärna använder oss av som berättargrepp i serier. I babian.se:s nummer har vi en djupdykning i mellantinget, vad detta kan innebära i vår vardag. Vad tankens kraft har för roll i våra liv. Att inte blunda för det vi inte riktigt kan förklara. Det övernaturliga.

– Natten då år 2012 börjat fann jag en spöklik apa med en gigantisk bakdel sitta vid kanten av min säng, förklarar Danni. Han har ställt till med en jäkla oreda i min lägenhet. Slår på tv:n mitt i natten, gör samlagsljud efter klockan sju på kvällen och lämnar spökbajs i grannarnas brevlådor. Exorcisten jag anlitade medlade att apjäveln bara skulle försvinna om jag gjorde ett gästnummer till babian.se Nu är jag äntligen fri.

Förutom Wilks medverkar Louise Lange, Siri Frances, Malin Biller, Björn Nilsson, Henrik Franklin och Johannes Nilsson. Så tänd rökelsen och njut!

babian.se nummer 22 finns ute nu på webbadressen babian.se


No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment