babian.se


Nummer 18


Carl-Michael Edenborg
och Loka Kanarp
Fyndet


Anastasia Wahl
och Kim W Andersson
Ur Klitty 5


Frida Ulvegren
Oralt behov


Adam Boman
Jag är en sexmaskin


Hanna Petersson
Smaken


Robin Ragnarsson
The out of TV experience


Bitte Andersson
Drömmen om Lyxhoran


Mikael Sol
Jag är en man


Ralle
Utan titel


 
babian.se

Porren och jag

Jag minns när jag fyllde arton. Det var en milstolpe i mitt liv, för äntligen blev det tillåtet för mig att klicka förbi de där meddelandena på porrsajterna där de frågade om man hade åldern inne eller inte. Och som jag hade åldern inne! Jag hade aldrig sett en naken människa innan. Knappt mig själv. De enda gångerna jag var naken var när jag duschade. Jag var oskuld och okysst.

En värld av kön och andra mustiga kroppsdelar öppnade sig för mig i form av jpeg:s. På den tiden ganska lågupplösta dessutom.

Nä, så var det inte. Jag hade redan sett massor av nakna människor. Jag läste ju Magnum, Tung Metall, Epix, Pox och alla de där andra serietidningar där seriefigurerna frekvent näckade. Vem får inte erektion av att tänka på hur Axa alltid fastnade med sin postapokalyptiska topp i en gren så att den lägligt åkte av när hon jagades av kåta mutanter? Och för vem rinner det inte till lite extra när man låter ögonen vandra över Garths sexigt tuschade kropp?

Serier kan verkligen vara porriga. Och det som är bra är att ingen verklig människa behöver vara med i framställningen av tecknad porr. Det enda som behövs är en serietecknare och dennes fantasi nämligen.


Mikael Sol
"Pornografiker"


babian.se nummer 18, november 2010
Ledarbild av Mikael Sol
Omslag av Adam Boman
Redaktion: Adam Boman och Mikael Sol.
© Copyright 2010 babian.se och respektive upphovsman.
babian.se ges ut med stöd från Kulturrådet.

->